Info

Her kan du indstille en kandidat til modtagelse af Talentprisen.

Talentprisen kan uddeles til den unge talentspire mellem 10 og 25 år med tilknytning til Vejen Kommunes kulturliv, der viser et særligt talent inden for sit kulturelle felt, er godt på vej til at udleve sit potentiale og virker som et godt forbillede for andre.

Talentet kan for eksempel (men ikke udelukkende) være at spille et musikinstrument, synge, spille teater, skrive egne tekster som noveller eller lyrik, at male eller tegne, skabe billedkunst eller danse.

Man kan ikke indstille sig selv, men både institutioner, foreninger og enkeltpersoner kan indstille en anden til Talentprisen. Kandidater, der tidligere har været indstillet uden at modtage prisen kan indstilles igen.

Forløbsbeskrivelse

For gennemførelse af forløbet skal du:
udfylde og kontrollere de nødvendige oplysninger

Tidsforbrug

10 minutter

Hvis du gemmer ansøgningen, før du sender den

Hvis du gemmer ansøgningen uden at sende den for at vende tilbage senere og gøre den færdig, så vær opmærksom på, at hvis du gemmer på foreningens/institutionens cvr-nummer, skal du bruge foreningens MitID for at logge på og komme ind til ansøgningen igen.

Hvis du vil undgå det, skal du bruge dit eget cpr-nummer for at gemme, så du kan bruge dit eget MitID for at komme ind til ansøgningen igen.